A Stílusos Vidéki Szállodák a RESnWEBet választották saját szállásfoglaló oldalukhoz

Stílusos Vidéki Szállodák - Babérliget Kúria

Saját foglalási felületet indított a Stílusos Vidéki Szállodákért (SVSZ) Turisztikai Egyesület a RESnWEB közreműködésével.

Egyediség és a magas gasztronómiai minőség

A Stílusos Vidéki Szállodákért (SVSZ) Turisztikai Egyesület tagjai a magas minőségű, rövidebb időtartamú, nem a nagy nyaralásra koncentráló, sok esetben felnőttbarát, egyedi, magas gasztronómiai minőséget kínáló, különleges szállások. Házaik a vidéki Magyarország jellegzetes jegyeit mutatják be, stílusos környezetben, más-más hangulatot tükrözve, a minőséget és az igazi szeretetteljes vendéglátást képviselve.

Az egyik névjegyük a helyi termékeket népszerűsítő és felhasználó stílusos reggeli, amit minden vendégük élvezhet a tagszállodákban. A tagok között olyan országosan ismert hoteleket találunk, mint a Babérliget Kúria, a Hotel Botanica, a Káli Art Inn, a Kosbor Panzió, a Nomád Hotel & Glamping, a Platános Kúria, a Malomporta, a Montem Vendégház, a Rosinante, a Páskom Cottage és a Villa Millennium.

Cél a Stílusos Vidéki Szállodák brand erősítse és védelme direkt foglalási ösztönzők alkalmazásával

Február 15-én közgyűlést tartottak, ahol egy, a hazai online szobafoglalási rendszerek történetében mérföldkőnek számító rendszer alapjait fektették le, mellyel az SVSZ – az országban első szálláshelyi érdekképviseletként – saját foglalási rendszer kialakításába kezdett. Itt a vendégek csak a Stílusos Vidéki Szállodák házait tudják foglalni.

Ennek létrejöttében a szakmai és technikai segítséget a direkt értékesítési megoldásokat nyújtó magyar szoftverfejlesztő cég, a RESnWEB csapata adta számukra. A tagszállodák a saját weboldaluk direkt foglalói motorját integrálták az SVSZ központi online foglalási felületébe, így a vendégek az SVSZ weboldalán egyszerűen és gyorsan tudnak tájékozódni egy adott dátumra foglalható szálláshelyekről, majd ezt követően a konkrét szobafoglalások már a szálláshelyek saját weboldalán keresztül rögzülnek.A szálláshelyek tematizálva jelennek meg, lokáció szerint, illetve különböző paraméterek (felnőttbarát, gyerekbarát, kisállatbarát, wellness és egyéb szolgáltatások) alapján is lehet keresni köztük. Jelen pillanatban a 11 tagszállodából 8 már integrálta a foglalási rendszerét az oldalba, de a többiek is folyamatosan csatlakoznak – tudtuk meg Selmeczi Vilmostól.

A Stílusos Vidéki Szállodák 2022. áprilisában indított szállásfoglaló oldala felhasználóbarát és természetesen mobil eszközökre optimalizált. Az oldalon lehetőség nyílik arra is, hogy a tagszállodákba azonnali online bankkártyás vagy SZÉP-kártyás fizetéssel befizessük az előleget. Emellett egy központi, online ajándékutalvány-vásárlói felülettel is rendelkezik az oldal, ahol testre szabott utalványokat válthatunk, amely bármely SVSZ-tagszállodában beváltható. Az elnök elmondta azt is, hogy az új oldallal együtt, kihasználva a technikai adottságokat, egy új, 21. századi törzsvendégprogram kialakításán is dolgoznak.

 

Forrás: turizmus.com

Fotó: stilusosvidekiszallodak.hu

Related Posts