Multimédia

A szálláskeresés világában (is) döntő szerepe van a vizualitásnak, a témában végzett kutatások szerint leendő vendégei foglalási döntéseit a vendégvélemények mellett a szálláshelyről készült fényképek, kisfilmek befolyásolják a legnagyobb mértékben. Talán ennek is köszönhető, hogy a hotel honlapjának galériáját szinte minden látogatáskor megnézik az érdeklődők, és bizony az ott talált képek, videók jelentősen hozzájárulnak benyomásaik alakításához.

Kutatásaink bizonyították, hogy a részvevők a szálláskeresés döntéshozatali szakaszában elsősorban a hotelek képeit nézték meg, mint bármely más jellemzőt (hotel neve, ár, lokáció, leírás, vendégvélemények stb.).

-- Cornell University

A professzionális szakértelemmel és minőségben elkészített, megfelelő mennyiségű fotó és film amellett, hogy hitelesen bemutatják és hangsúlyozzák szállodánk kivételes hangulatát, az informálás mellett élményt nyújtanak, szórakoztatják a nézelődőket, így kedvet hoznak és megalapozzák a szállodában eltöltött kellemes napokat.

Az esettanulmány során megállapították, hogy több, magasabb minőségű fotó elhelyezésével a szálláshely weboldalán 136%-kal növekedett a konverzió (több foglalást kapott a szálloda).

-- Case Study By Brianna Wenner: What Effect Do Better Visuals Have on Booking Conversion?

Szeretné Ön is, hogy szállodáját és szolgáltatásait különleges, magas minőségű, hiteles, lenyűgöző képek és ötletes, művészien megkapó vagy humoros, de mindenképp élvezetes kisfilmek népszerűsítsék? Olyan szoba-, étel-, imázs fotók és magukkal ragadó mozgóképek, amelyek segítségével kitűnhet a tömegből és amelyek vonzzák a foglaló vendégeket? Amelyeket a szálláshely közösségi média oldalain, nyomtatott vagy online hirdetéseiben is megalkuvás nélkül, büszkén vállalhat?

Művészi hangulatfotó, dinamikus akciókép,
pár perces reklám, másfél órás dokumentumfilm?

Csapatunk minden igényt kielégítő vizuális megjelenítés készítésére berendezkedett