Online szobafoglalási rendszer

Milyen előnyökkel jár az Önök szállodájának, panziójának
a RESnWEB használata?

Az Önök szálláshelye is rendelkezni fog a manapság elengedhetetlen valós idejű, közvetlen online értékesítési csatornával, hiszen a hazai és nemzetközi utazók több mint 65%-a készen áll az interneten utazást és szállást foglalni.

A több közvetlen foglalás által akár 80%-kal is csökkenthetők az online közvetítők felé fizetett jutalékok mértéke, mivel a közvetítői oldalon foglaló vendégek közül 3-ból 2 ellátogat a szálláshely honlapjára is, akiket a RESnWEBnek köszönhetően megtarthatnak a direkt oldalon.

Innovatív foglalói felület

A jövő technikai és designtrendjeinek megfelelő responsive online foglalói felület, nagyfokú vizualitás a vágykeltés fokozására.

Felhasználóbarát admin

A magyar és angol nyelvű, responsive adminisztrációs felületen egyszerűen és gyorsan tudják kapacitásukat és áraikat beállítani.

Átfogó szakmai support

Ügyfélszolgálatunkon tapasztalt szállodai szakemberek és kreatív informatikusok tesznek meg mindent direkt online foglalásaikért.

Azonnali árkalkuláció

Azonnali árkalkuláció és foglalási lehetőség a nap 24 órájában vendégeinek – és kollégáinak is.

Promóciók és csomagajánlatok

A napi áron kívül korlátlan számú promóció és csomagajánlat, hosszabbítási árak és különböző felárak.

Egyedi gyerekárak

A napi árakhoz és csomagajánlatokhoz egyedi gyerekárakat lehet beállítani a lehető legrugalmasabb megközelítéssel.

Egyéb szolgáltatások értékesítése

A foglaló vendégben már megszületett a vásárlási döntés és készen áll rá, hogy további szolgáltatásokat is megrendeljen.

Magas upselling

A  szobatípusok és árak megjelenítése, a nagyfokú vizualitás kimagasló upselling értékesítést eredményez. 

Azonnali visszaigazolás

Testre szabott, automatikus visszaigazolás a foglalás pillanatában, így a kollégáknak hasznos munkaidőt spórol.

Automatikus előlegbekérő

Előlegbekérés esetén a vendég automatikusan megkapja a szálláshely banki adatait, az előleg összegét és határidejét.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Igény esetén akár online bankkártyás fizetési modult (Simple), illetve SZÉP Kártya online előlegfizetést is biztosítunk.

Google Analytics

A foglalói felület forgalma, a vendégek viselkedése könnyedén követhető, a bejövő foglalások összege, forrása forintra pontosan kimutatható.

Channel manager és PMS kapcsolódások

A kétirányú interface-nek köszönhetően a szálláshely saját honlapján keresztül érkező online foglalások adatai automatikusan bekerülnek a PMSbe (Property Management System); míg a PMSben nyilvántartott aktuális szabad kapacitások vezérlik az online foglalói felületen elérhető szobatípusokat, így nincs szükség azok folyamatos, manuális beállítására a jövőbeni dátumokra.

Channel manager kapcsolódás esetén a kapacitások átvételén túl a RESnWEBet is lehet értékesítési csatornaként kezelni és árazni a közvetítői oldalak mellett.

Egyszerűsítse és egyben tökéletesítse szálláshelye emailes ajánlatainak küldését és nyomonkövetését a RESnWEBbel!

Olyan szállodáknak fejlesztjük, akik számára kiemelten fontos a minőségi szolgáltatások nyújtása és vendégeik elégedettsége.

Ajándékutalvány-értékesítés

Automatizálja utalványértékesítését a RESnWEBbel, hogy vásárlói akár 2 perc alatt megkaphassák az utalványokat!

Pre-arrival email

Kényelmes ráhangolódást biztosíthat vendégeinek utazásuk előtt praktikus információkkal, ajánlja figyelmükbe extra szolgáltatásit.

Számtalan lehetőség

RESnWEB extra modulok

Nem állunk meg az online foglalási rendszernél, nem ülünk a babérjainkon. Kiegészítő moduljainkkal is mindent megteszünk azért, hogy vendégeit saját malmára hajtsuk. Rendszereinket folyamatosan modernizáljuk és fejlesztjük, újabbnál-újabb hasznos funkciókkal bővítjük extra költségek nélkül. Emellett szállodai szakmai tanácsainkra is folyamatosan számíthat, online marketing, e-commerce, árképzés témájában egyaránt.

Célunk, hogy

  • megkönnyítsük vendégei direkt foglalásait,
  • egyszerűsítsük és gyorsítsuk az Ön és kollégái munkáját,
  • nem mellesleg pedig növeljük közvetlen értékesítési bevételeit és csökkentsük a közvetítők felé fizetett jutalékokat, vagyis növeljük nyereségességüket.

A piaci igényeknek és a technológia fejlődésének megfelelve folyamatosan jelentkezünk újdonságainkkal.

Készen áll, hogy növelje direkt foglalásait?