Online marketing

Kereső-optimalizálás

A statisztikák szerint a weblapok legtöbb látogatója a keresőoldalakon keresztül érkezik. Nem elég, ha szálláshelyének van egy tetszetős honlapja, az is fontos, hogy azt meg is találják a vendégek. Ráadásul ez a jelenlét a legolcsóbb fajtája az oldalak népszerűsítésének.

Hírlevélmenedzsment

Hírlevelünknek figyelemfelkeltőnek, minden email kliensben jól láthatónak, mobilra is optimalizáltnak kell lennie. Ezen kívül nem mindegy, hogy milyen minőségű és nagyságú adatbázissal rendelkezünk, és mérnünk is kell az emailjeink hatékonyságát. Erre is ajánlunk megoldást.

Google Adwords

Megkönnyítené vendégeinek, hogy rátaláljanak szállodájára? Van egy különleges ajánlata, amire szeretné felhívni a figyelmet? Adatbázist építene? Jelenítse meg üzenetét a potenciális vendégeinek a megfelelő időben, a megfelelő helyen, fizessen annyit, amennyit szeretne és kizárólag az eredményekért!

Közösségi média

Ha Önnek és szálláshelyének igazán fontos, hogy a web minden lehetőségét kihasználja saját márkájának építéséhez, vendégei tájékoztatásához, akkor ennek elengedhetetlen része a Facebook. Rengeteg olyan lehetőség van benne, amiket ügyesen kiaknázva, egy ingyenes reklámfelületet kapunk.

Segítségre van szüksége online marketing témában?