Törzsvendég modul

RESnWEB Törzsvendég Modul

Kezelje törzsvendégeit egyszerűen, automatizáltan!

A RESnWEB Törzsvendég Moduljának segítségével nem csupán visszatérő vendégeit kezelheti automatizált módon egy helyen, de folyamatosan új belépő adatbázist is építhet, akiket direkt marketing eszközökkel hatékonyan tud online megcélozni és közvetlenül foglaló vendéggé tenni.

A legkedvezőbb ár mindent visz

Az online térben kiélezett verseny folyik az online közvetítő oldalak által a legjobb árért. Megoldásunkkal az Önök szálláshelye is képes lesz felvenni a versenyt és direktben tudja értékesíteni a garantáltan legjobb árat, közben az árparitás szabályait sem kell felrúgnia.

Múltbeli adatbázis importálás, automatikus beazonosítás

Már meglévő, múltbeli törzsvendég nyilvántartásának sem kell búcsút mondania, egyszerűen importálja be a rendszerbe és visszajáró vendégei máris hozzáférnek a nekik járó kedvezményeknek. Ha jövőbeni foglalásukkor elfelejtenének bejelentkezni, a rendszer felismeri és figyelmezteti őket.

Kedvezmények szállás vagy szolgáltatások árából

Az egyes törzsvendég szintekhez eltérő kedvezményeket határozhat meg, legyen szó akár a szállás, vagy az online foglalható kiegészítő szolgáltatások árából biztosított árengedményekről.

Egyszerű belépés néhány kattintással

A kedvezményes árak és egyéb előnyök felfedéséért már azok a vendégek is beléptethetőek a programba, akik foglalni még nem állnak készen, de egy árkalkulációs folyamatot már elindítanak. Egyszerű Google fiókos vagy email címes belépéssel máris klubtaggá válhatnak vendégei.

Személyes preferenciák a testreszabott élményekért

Törzsvendégei önállóan rögzíthetik személyes preferenciáikat, legyen szó étel intoleranciáról, szobai bekészítésekről vagy éppen érdeklődési köreikről. Online foglaláskor azok automatikusan feltűntetésre kerülnek, így a vendégek tartózkodása észrevétlenül tehető maximálisan testreszabottá.

Az offline foglalások sem vesznek el

Amennyiben törzsvendége telefonon vagy emailen foglal, úgy a RESnWEB admin felületén az ő nevében is tudnak a neki járó kedvezményekkel foglalni vagy meglévő foglalást módosítani, így valamennyi foglalás bekerül a vendég profiljába.

Gyorsan gyarapodó vendégadatbázis

A dinamikusan gyarapodó vendégadatbázis hatékony direkt online marketing módszerekhez használható fel és így folyamatosan javítja a direkt értékesítés arányát, míg csökkenti a közvetítői oldalak felé kifizetendő jutalékok mértékét, több nyereséget eredményezve a szállásadóknak.

Testreszabható, automatizált kedvezményszintek

Ahány szálláshely, annyi törzsvendég kedvezményszint megközelítés. Megoldásunkkal bármilyen kedvezményszint kategorizálási logika beállítható és a vendégek a megvalósult foglalásaikkal automatikusan szintet lépnek, így Önnek megszűnik az adminisztrációs feladata.

Email marketing automatizációk

A hírlevélküldő rendszerek felé biztosított API kapcsolatoknak köszönhetően automatizált és szegmentált email marketing kampányokat bonyolíthat törzsvendéi felé.

Készen áll automatizálni törzsvendégei kezelését és növelni adatbázisát?

Tesztelje Törzsvendég Modulunkat 30 napig ingyen!