RESnWEB

Online

Szobafoglalási rendszer

Az eszköz, amivel növelheti közvetlen online értékesítési bevételeit, míg csökkenti a közvetítők felé fizetett jutalékok mértékét! A RESnWEB szálláshelyének saját honlapjába beépíthető valós idejű online foglalási motor, amely által lépést tarthat a technológia fejlődésével, és potenciális vendégeinek azonnali árkalkulációt és kényelmes foglalási lehetőséget biztosíthat a nap 24 órájában.

Valós idejű, online

Ajánlatküldő Modul

Azon szállodai partnereink részére fejlesztettük, akik szeretnék az elavult és időigényes ajánlatküldési folyamataikat automatizálni, az ajánlat megnyitásának idejében aktuális szabad kapacitást és árakat ajánlani a vendégeknek és értékes információkat kinyerni az elküldött és befoglalt ajánlatok statisztikáiból és az elutasítások okairól.

Automatizált, online

Elégedettségmérés

A vendégekhez automatikusan eljuttatott kérdőívet a szálláshelyek saját maguk szerkeszthetik, egyedi kérdéseket állíthatnak össze, ők pedig akár okostelefonjukról is könnyedén megválaszolhatják azokat. Mivel manapság a vendégvélemények az egyik legfontosabb döntési szempont az utazásoknál, tegye ki azokat honlapjára is widgetünk segítségével.