RESnWEB

Online

Szobafoglalási rendszer

Az eszköz, amivel növelheti közvetlen online értékesítési bevételeit, míg csökkenti a közvetítők felé fizetett jutalékok mértékét! A RESnWEB szálláshelyének saját honlapjába beépíthető valós idejű online foglalási motor, amely által lépést tarthat a technológia fejlődésével, és potenciális vendégeinek azonnali árkalkulációt és kényelmes foglalási lehetőséget biztosíthat a nap 24 órájában.

Automatizált

Törzsvendég Program

A RESnWEB Törzsvendég Moduljának segítségével nem csupán visszajáró vendégeit kezelheti automatizált módon egy helyen, de folyamatosan új belépő adatbázist is építhet, akiket direkt marketing eszközökkel hatékonyan tud online megcélozni és közvetlenül foglaló vendéggé tenni.

Valós idejű, online

Ajánlatküldő Modul

Azon szállodai partnereink részére fejlesztettük, akik szeretnék az elavult és időigényes ajánlatküldési folyamataikat automatizálni, az ajánlat megnyitásának idejében aktuális szabad kapacitást és árakat ajánlani a vendégeknek és értékes információkat kinyerni az elküldött és befoglalt ajánlatok statisztikáiból és az elutasítások okairól.

Online bejelentőlap funkcióval

Pre-arrival email

Kényelmes ráhangolódást biztosíthat vendégeinek már utazásuk előtt praktikus információk megosztásával, és csökkentheti a no-show foglalások számát. A mobil eszközökre optimalizált tájékoztató emailek időzítése és tartalma testreszabható. Mind a RESnWEBen keresztül, mind az egyéb értékesítési csatornákon foglaló vendégeit megszólíthatja és tovább építheti velük a direkt kapcsolatot.

Automatizált, online

Elégedettségmérés

A vendégekhez automatikusan eljuttatott kérdőívet a szálláshelyek saját maguk szerkeszthetik, egyedi kérdéseket állíthatnak össze, ők pedig akár okostelefonjukról is könnyedén megválaszolhatják azokat. Mivel manapság a vendégvélemények az egyik legfontosabb döntési szempont az utazásoknál, tegye ki azokat honlapjára is widgetünk segítségével.

Online

Ajándékutalvány - értékesítés

Növelje bevételeit ajándékutalványok értékesítésével! A RESnWEB Ajándékutalvány Moduljával automatizálhatja az utalványok értékesítését és egyszerűsítheti a folyamat adminisztrációját. Korlátlan számú utalványt hozhat létre, csoportokba rendezheti őket és meghatározhatja a kézbesítésük módját, vásárlói pedig még a kézbesítés időzítését is kiválaszthatják.