Honlapfejlesztés és karbantartás

Tervez, fejleszt, megalkot, analizál,
optimalizál, karbantart, segít

Testvércégünknél, a CM Designnál egy helyen megtalálja, mindazt, ami weblapja elkészítéséhez, üzemeltetéséhez szükséges:
ragyogó elméket, korszerű szoftvereket, gyors és biztonságos szervereket.

Projektterv

Önnek valószínűleg már van ötlete, milyen honlapot szeretne. Most egy részletes, átlátható tervre van szüksége, hogy elképzelését azzal a technológiai megoldással és úgy váltsuk valóra, hogy azzal pontosan azt érjük el a weboldallal, amiért készítjük.

Online branding

Az imázs kialakítása az interneten is nagyon fontos dolog. Egy jó domain név, egy effektív logó, a színek mind nagyon fontosak ahhoz, hogy oldala látogatói az első pillanattól fogva érezzék, hogy professzionális emberekkel, céggel, szálláshellyel van dolguk.

Webdesign

Elengedhetetlen, hogy az interneten is megmutassa: Önöknél jó kezekben lesz a vendég, könnyen megtalálja a számára fontos dolgokat és azonnal válaszolnak minden igényére. A weboldal szerkesztésébe Ön is bekapcsolódhat CMS rendszerünkkel.

Programozás

A webes programozás alkotja egy webes projekt gerincét és mint ilyen, erősen optimalizálni kell. Nálunk biztos lehet benne, hogy tiszta, egyszerűen átlátható kódokkal dolgozunk, amit természetesen a keresőmotorok is könnyebben olvasnak.

Weboldalak karbantartása

Ügyfeleink korlátlan mennyiségben küldhetnek szöveges tartalmat, képeket, videókat. Optimalizálunk, méretre igazítunk, “alt tag”-elünk, szöveget töltünk fel, HTML-ben formázunk, hogy minden böngésző és kereső szeresse a tartalmakat.

Webtárhely

Tárhelyeinket, ügyfélszolgálatunkat, rendszereinket úgy állítottuk össze, hogy azok Önnek a lehető legnagyobb mértékben és a legegyszerűbben segítséget nyújtsanak, legyen az domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, ssl tanúsítvány…

Referenciáinkból

Jankovich Kúria Wellness Hotel****

Avalon Resort & SPA

Mesés Shiraz Hotel****

Varázslatos Bambara Hotel****premium

Nádas Tó Park Hotel***

Balatonfői Yacht Club

Kérje ajánlatunkat tervezett weboldalának fejlesztésére, karbantartására!