BookDirect

Legyen az Workshop vagy MeetUp, mindig

Aktuális témák és szakértő előadók

Ingyenes Best Practices Workshopjainkat kifejezetten ügyfeleinknek szervezzük, míg BookDirect MeetUpunkat olyan szállodásoknak ajánljuk, akik felismerték direkt értékesítési csatornájuk jelentőségét és több közvetlen foglalásra vágynak.

Hazai és nemzetközi szállodaipari tapasztalattal

A kézzel fogható eredményekért

Szállodai revenue & yield menedzsment, front office upselling technikák, telefonos szobafoglalási technikák, vendégkommunikáció és panaszkezelés, szállodai e-commerce, MICE értékesítés Gyenes Ákos nevével fémjelezve.

Intuitív és értékesítésre termett

Website a vendégeinek tervezve

Testvércégünknél, a CM Designnál egy helyen megtalálja, mindazt, ami weblapja elkészítéséhez, üzemeltetéséhez szükséges: ragyogó elméket, korszerű szoftvereket, gyors és biztonságos szervereket.

Marketing szolgáltatásainkkal

Vendégei garantáltan megtalálják

A közvetlen online foglalások előfeltétele, hogy potenciális vendégei rátaláljanak szálláshelyére az interneten. Hozza ki a legtöbbet az első számú direkt csatornájából profi csapatunkkal, hogy pénzt és időt spóroljon magának!

Egy jó kép

Többet mond ezer szónál

Hát még ha sok van belőle, jó minőségben, élményeket mesélnek el, hatnak az érzelmekre. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy 2020-ra az összes online forgalom 75-80%-át fogják kitenni a videók. Mi felkészültünk a vizuális vágykeltésre.

Készen áll, hogy növelje direkt foglalásait?