Technológiai partnereink

Previo

A RESnWEBet használó szálláshelyek saját weboldalán történő foglalásai automatikusan bekerülnek a Previo PMS rendszerébe, így nem szükséges azokat manuálisan rögzíteni. Az árakat, szabad kapacitásokat és megszorításokat a Previotól veszi át a RESnWEB, így elkerülhető a túlfoglalás.

D-EDGE

Kezelje egy helyen szabad kapacitásait és árait: kösse össze PMSét, a RESnWEBet és az online közvetítői oldalakat a piacon a legtöbb kapcsolattal rendelkező D-EDGE Channel Manager segítségével.

Sabeeapp

A SabeeApp PMS és Channel Manager kapcsolódással a szálláshely honlapján keresztül érkező foglalások adatai automatikusan bekerülnek a SabeeAppbe, míg az ott nyilvántartott aktuális szabad kapacitások vezérlik a honlapon foglalható szobatípusokat, ráadásul egy helyen kezelheti árait.

YieldPlanet

Kezelje online értékesítési csatornáit egy helyen, a YieldPlanetben és kösse össze a RESnWEBet például a Hotelsystem vagy a Protel PMSsel. Az automatikus készlet- és árszinkron mellett a foglalások is bekerülnek a PMSbe a kapcsolaton keresztül, elkerülve ezzel a túlfoglalást.

FelhőMatrac

A RESnWEB - FelhőMatrac PMS kapcsolatnak köszönhetően a FelhőMatracban nyilvántartott valós idejű kapacitásokat értékesíti a RESnWEB is, míg a RESnWEBen keresztül beérkező foglalások és azok állapotváltozásai (online módosítás és lemondás) automatikusan átkerülnek FelhőMatracba.

HostWare

A HostWare front office rendszer integrációjával a szálláshely saját honlapján keresztül érkezett foglalások vendégadatai automatikusan bekerülnek a HostWare-be, míg a RESnWEB átveszi a HostWare-ben nyilvántartott szobakapacitásokból, allotmenteket.

K&H Bank

A K&H Bank internetes bankkártyaelfogadó rendszere kényelmes és biztonságos fizetési megoldás, áruvisszavét lehetőséggel. A bank vPOS-szolgáltatása dombornyomott VISA, MasterCard, JCB és internetes kártyákat, valamint a K&H által kibocsátott VISA Electron bankkártyákat fogadja el.

CIB Bank

A CIB Bank fizetési rendszere a MasterCard illetve a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el, mely azt jelenti, hogy a VISA, Mastercard, Maestro mellett lehetőség van VISA Electron, V PAY, valamint internetes kártya pl. CIB Internetkártya fizetési módot is igénybe venni.

Borgun

A B-Payment Szolgáltató Zrt. a Borgun kizárólagos magyarországi képviselője. A Borgun bankkártya elfogadásra és kibocsátásra specializált izlandi pénzintézet, amely Európa szerte kiemelkedő színvonalon biztosítja szolgáltatásait 1980 óta. Egyszerű, gyors integráció belépési költség nélkül.

Barion

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz kibocsátó intézményként jelenleg 5 országban nyújtja online Smart Gateway fizetési szolgáltatásait alacsony tranzakciós költségekkel, melyek a Barion Pixel teljes verziójának integrációjával tovább csökkenthetők.

PayPal

Egyetlen integrációval PayPallal, bankkártyával és alternatív fizetési módokkal történő kifizetést is fogadhat, így ügyfeleinek gyorsabb fizetési élményben lesz részük. A PayPal nagy előnye a rövid szerződéskötési és élesítési idő és a világszintű ismertség.

Global Payments

A GP webpay minden ma elvárható fejlett funkciót támogat, mint az egykattintásos fizetések, az ismétlődő fizetések, vagy az, akár API-n keresztül vezérelhető, teljes és részleges visszatérítés. Szolgáltatásaik között megtalálható a Google Pay is. Ezen túl a fizetőoldal korlátozottan a kereskedők által is testre szabható.

CM Mail

A CM Mail hírlevélküldő szoftverbe automatikusan átkerülhetnek a RESnWEB használata (foglalás, ajánlatkérés, bejelentőlap kitöltés, utalványvásárlás) során feliratkozott vendégek adatai. A CM Design hírlevélküldő szolgáltatása rengeteg munkát tud levenni a szállodák válláról.

MailerLite

A MailerLite email marketing szoftverbe automatikusan átkerülhetnek a RESnWEB használata (foglalás, ajánlatkérés, bejelentőlap kitöltés, utalványvásárlás) során feliratkozott vendégek adatai, nem szükséges azokat exportálni, majd importálni a két rendszer között.

Google Analytics

A Google Analitikában könnyedén követheti foglalásait és a foglalói felület forgalmát, az e- kereskedelem segítségével akár forintra pontosan kimutatható a szálláshely honlapján keresztül bejövő foglalások összege, forrása és egyéb hasznos információk.

Six Payment

A SIX Payment Services az összes elterjedt hitel- és betéti kártya, valamint mobil fizetési megoldás átfogó választékát kínálja. A VISA, Mastercard, Diners Club és Maestro mellett lehetőség van akár American Express, Apple Pay, vagy Google Pay fizetési lehetőségeket is igénybe venni.

SimplePay

A magyar vendégek körében a bankfüggetlen SimplePay a legelterjedtebb online fizetési megoldás, sokaknak van regisztrált fiókjuk, ráadásul gyorsan dolgoznak és viszonylag rugalmasak is. A VISA, Mastercard és Maestro kártyák mellett az American Express használata is lehetséges.

SZÉP kártyák

A SZÉP kártyás online előlegfizetéssel a vendégek a foglalás pillanatában azonnal ki is tudják fizetni az előleget OTP, MKB vagy K&H SZÉP kártyájukkal anélkül, hogy külön banki felületre kéne belépniük, vagyis nagyban egyszerűsödik a SZÉP kártyás előlegek beérkezése és adminisztrációja.

BIG FISH Payment Gateway

A BIG FISH Payment Gateway szolgáltatásával biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy egyszerre több fizetési szolgáltatót is kínálhassanak vendégeiknek és eldönthessék, hogy mely szolgáltatók legyenek ezek.