Teltházzal került megrendezésre a veszprémi BookDirect MeetUp

Nagy érdeklődés övezte a BookDirect MeetUp veszprémi állomását is, melyen a Google, a JabJab, a kozossegi-media.com, a CM Design és RESnWEB szakértői adtak használható muníciót a szállodásoknak a direkt online foglalásaik arányának növeléséhez.

Az előadások során hallhattunk olyan eszközökről, melyek segítenek növelni honlapunk hatékonyságát, megtudhattuk, hogyan csökkenthetjük a közösségi média hirdetések költségét, megismerhettük a Google adatait a turizmussal kapcsolatos keresésekről és mobilhirdetési megoldásaikat. Kiderült az is, hogy mennyi pénzt és időt takaríthatunk meg egy online foglalási rendszer és egy valós idejű, online ajánlattevő segítségével, és nem utolsó sorban, hogy tudjuk mérni marketing tevékenységünk megtérülését akár forintra pontosan, illetve milyen trükkökre érdemes figyelni az analitikában. A rendezvény sikerét mutatja az is, hogy a résztvevők egytől-egyig ajánlanák azt kollégáiknak.

“Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült életre hívnunk Magyarországon a BookDirect MeetUp-ot, hiszen míg a nemzetközi sajtóban napi téma a közvetlen foglalások fontossága, addig itthon alig-alig hallani róla. Az egyik résztvevőnk hiánypótlónak nevezte a rendezvényt, aminek nagyon örülünk, mert pont ez volt vele a célunk. Ezúton is köszönjük partnereinknek az együttműködésüket, nélkülük nem sikerült volna ilyen színvonalas szakmai tartalmat összeállítanunk.” – mondta el Gyenes Ákos, a RESnWEB szakmai vezetője.

Szeretne többet tudni? Töltse le a BookDirect MeetUp prezentációit, és értesüljön időben a jövő évi rendezvényről email címe megadásával a www.bookdirect.hu honlapon.

Related Posts