Szálláshelyünk honlapja, avagy végtelen lehetőségeink tárháza

Hotelunk weblapjára rápillantva vajon valóban a címben lévő mesés esélyeket és szuper kihasználtságot látjuk? A világhálón körültekintve sok szálloda honlapját úgy tűnik csupán a muszáj szülte, az alapfunkciók, mint például a kapcsolattartási információk: cím, telefonszám megtalálhatók, esetleg egy rövid bemutatkozás pár régi képpel és elavult hírek inkább elveszik a vendégek kedvét attól, hogy szobát foglaljon, nem pedig felkeltik az érdeklődését. A másik véglettel is találkozhatunk, sok honlap elegáns, makulátlan, ugyanakkor meglehetősen unalmas és improduktív. Akkor milyen is a számunkra, szállodások számára a legkiválóbb website?

A CM Design képviselője, Gál Zoltán BookDirect MeetUp 2016 előadása a kezdő és a profi szállodai honlap tulajdonosok számára is tartogatott újdonságokat.

Honlapunk, mint a legfontosabb értékesítési csatorna: tekintsünk rá magasabb perspektívából! Szállodánk vágykeltő és különleges bemutatása mellett, hírekkel, programajánlókkal, hírlevelekkel, automatizmusokkal, mint saját online foglalói és saját online ajánlattevő rendszerekkel élményt varázsolhatunk egy egyszerű böngészésből, szálláskeresésből.

Vizualitás

Szálláshelyünk egyedi atmoszférájának és szolgáltatásainak szemléltetéséhez profi megoldásokra van szükségünk: kiváló minőségű képekre, amelyek valóban azokat az unikális vonásainkat mutatják be, amik megkülönböztetnek bennünket versenytársainktól. Továbbá a márkaismertségünket erősítő és szállodánk személyes hangulatát képviselő színek, elrendezés, betűtípus, call-to-action gombok, pop-up és exit pop-up megoldások is fontos szerepet játszanak abban, hogy honlapunk átlátható, könnyen olvasható és érthető információforrás legyen, amely konvertálásra ösztönöz.

Felhasználóbarát

A jó weblap vendégcsalogató, felhasználó barát, tehát egyszerűen használható, gyorsan válaszol és töltődik, a közösségi médiában is megállja a helyét, és megbízható, szakmailag és technikailag is, hiszen manapság érzékeny személyes illetve pénzügyi adatokkal kell dolgoznia. Fontos, hogy ezeket a lehetőségeket, tulajdonságokat kommunikáljuk is egy-egy ikon, megjegyzés segítségével látogatóinkkal, pl.: szakmai elismeréseink vagy biztonsági védelmünk feltüntetésével.

Automatizálás

Saját honlapunkból közvetlenül, mérhetően és azonnal profitálhatunk is a hozzá kapcsolódó vagy abba beépített automatizmusok segítségével. Saját online közvetlen foglalási rendszerünk a designunkkal és szolgáltatásainkkal megnyert látogatót foglaló vendéggé varázsolja, mind számára, mind számunkra megkönnyítve és leegyszerűsítve a rezervációs folyamatot. Az óvatosabb szálláskeresők saját online ajánlatkezelő rendszerünkön keresztül érdeklődhetnek, majd foglalhatnak weblapunkon.

Mobil eszközökre optimalizált

A responsive web design alkalmazásával honlapunk minden felületen: asztali számítógépen, laptopon, tableten és okostelefonon is ugyanolyan nagyszerű minőségben jelenik meg, ami elengedhetetlen egy modern és igényes weblap esetében.

Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon és a megálmodott website létrejöjjön, nélkülözhetetlen profi segítséget kérnünk. Egy weblap háttérfelépítése épp oly fontos, mint megjelenése, ahhoz hogy valóban jól, akadálymentesen és a fent említett modern automatikus megoldásokkal működjön precíz backend kialakításra van szükség. Egy megbízható webfejlesztő asszisztenciájával felmérhetjük honlapunk hatékonyságát: láthatjuk mely részeit, információit tekintik meg legtöbben, hova kattintanak legkevesebben, egyszóval hasznos statisztikákhoz jutunk. Érdemes tehát a szakértőkhöz fordulnunk, hiszen az olykor csupán általunk előzetesen, ajánlatkérés nélkül csillagászati összegnek feltételezett kezdő befektetés rövid időn belül megtérül!

Related Posts