Statisztikák

A „Statisztikák” menüpontban lekérdezheti a „Forgalom és a foglalások listáját”, a „Rendszerhasználati díjat”, és a „Foglalási adatokat exportálhatja”. A „Rendszerhasználati díj” menüponton kívül a többi pontban a fehér hátterű kifejezésekre kattintva tudja kiválasztani a szűrési szempontokat és a pipával tudja véglegesíteni a választást.

A „Statisztikák / Forgalom és foglalások listája” menüpontban a forgalmi összesítőket és a foglalások listáját tudja megnézni. A „Lekérdezés” gombra kattintva tekintheti meg az eredményeket, illetve a listákon a foglalási azonosítóra klikkelve megnézheti a foglalás részleteit. A „Forgalmi összesítők” címszó alatt az értékek beállítása után múlt és jövőbeni dátumokat is magába foglaló időszakra lehet forgalmi statisztikát lekérni eredmények vagy szobatípusok szerint. A „Foglalások listájánál” a megadott időszakra eső foglalásokat tudja kilistázni. Lehetőség van nyelvek, ártípus szerinti, vagy a hírlevélre feliratkozott vendégek szűrésére. A „Lemondott foglalások” és „Meg nem érkezett vendégek” címszavak alatt hasonlóképen tudja a kívánt szűrési feltételek megadása után kilistázni a keresett adatokat.

A „Statisztikák / Rendszerhasználati díj” menüpontban lehívhatja és visszaellenőrizheti a foglalásokat, és használat esetén a vendégválaszokat, az ajánlatokból megvalósult foglalásokat, a payment gateway, hostware foglalalásokat, a pre-arrival leveleket és a megvásárolt ajándékutalványokat, amik után az egyes hónapokban a rendszerhasználati díjak kalkulálódtak. A „Részletek megtekintése” gombra kattintva kiválaszthatja, hogy az Alaprendszer (foglalások), vagy – alkalmazás esetén – az Elégedettségmérő, Ajánlatküldő vagy az Ajándékutalvány rendszerhasználati díjának részleteit szeretné megtekinteni. A „XLS” gombra kattintva az eredmények excel fájlba exportálhatók.

A „Statisztikák / Foglalási adatok exportálása” menüpontban a foglalások során megkapott összes adat egy táblázatba exportálható a legkülönbözőbb szűrők segítségével alakítva a kapott adatokat, például: a foglalások státusza vagy az szerint, hogy milyen típusú árral vagy milyen nyelven foglalták. A szempontok beállítása után a „CSV” vagy „XLS” gombokra kattintva készül el a táblázat.