Naptári események

A „Hoteladatok / Naptári események” menüpontban felviheti a rendszerbe a szálloda speciális programjait, amelyek kiemelt színnel jelennek meg a foglalói felület naptárjában, ahol az egér mutatóját az esemény dátumára húzva láthatóvá válik az esemény neve is. Kattintson a jobb felső sarokban található „Hozzáadás” gombra, majd adja meg az esemény nevét, a dátumot, hogy milyen nyelveken jelenjen meg az információ, és a kiválasztott nyelveken adja meg az esemény nevének fordításait is. Az adatok beírása után mentse munkáját! Ne felejtse el aktiválni új eseményét a listanézetben a „Beállításokra” kattintva, hogy megjelenjen a foglalói felületen is.

Ezt a funkciót bármilyen olyan információ megjelenítésére is felhasználhatja, ami a vendég számára fontos tájékoztatás lehet, mint pl. a fürdőrészleg karbantartása. Fontos tudni, hogy egy időpontra csak egy esemény állítható be.

Az események listájában, a „Beállítások” gombra kattintva duplikálhatja, szerkesztheti, törölheti vagy aktiválhatja/inaktiválhatja azokat. Válassza a „Duplikálás”-t, ha még további, csupán kismértékben különböző eseményeket kíván létrehozni, az „Inaktiválás”-t, ha az esemény jelenleg nem aktuális, de a későbbiekben az lehet, a „Szerkesztés”-t, ha az esemény részleteit szeretné módosítani, és a „Törlés”-t, amennyiben végleg szeretné törölni a rendszerből az eseményt.