Menüpontok

A „Hoteladatok / Menüpontok”-ra kattintva beállíthatja, hogy foglalói felületének fejlécében a szálláshely weboldalán szereplő menüpontok közül melyek jelenjenek meg (pl.: Főoldal – amely honlapja kezdő oldalára visz).

Ezek a menüpontok abban az esetben jelennek meg, hogy a külső linken található foglalói felületre irányítja vendégeit (pl.: https://nethotelbooking.net/hotels/demo). Ha a foglalói felületet beépítik a szálloda honlapjába az iframe-es megoldással, úgy ennek a beállításnak nincs jelentősége, hiszen a foglalási felületen is megjelenik a honlap menüje.

Új menüpontot a jobb felső sarokban található „Hozzáadás” gombra kattintva tud létrehozni, ahol a „Név” és a „Webcím” megadását és mentését követően az idegen nyelvi verziókat is rögzítheti. Már létező menüpontokat a „Beállítási lehetőségek”-ben tud módosítani a „Szerkesztés”-re kattintva, míg menüpontot törölni a „Törlés” opcióra kattintva tud.

A kevesebb néha több! Javasoljuk csak egy link megadását, amely a szálláshely weboldalának nyitólapjára vezet, mert a foglalók hajlamosak elkalandozni, ha sok menüpont áll rendelkezésre. Egy „Főoldal” menüpont beállításával sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy a foglalói felületen indított keresés foglalássá konvertálódik.