Kiegészítő szolgáltatások

Az „Árak & Zárás” menüpontban a „Kiegészítő szolgáltatások” pontnál az ablak jobb felső sarkában kattintson az „Új szolgáltatás” gombra, amely elindítja a varázslót, ami végigviszi Önt az egyes beállításokon, mint elnevezés, ellátás és érvényesség, képek, kiegészítő szolgáltatás ára. Itt is talál „Segítség” gombot, mely további részletekkel járul hozzá a szolgáltatás pontos rögzítéséhez.

Érdemes a díjmentes szolgáltatásokat is rögzíteni, így vendégei láthatják, hogy azok elérhetőek a szálláshelyen, illetve hozzáadva azokat megjelennek a foglalási visszaigazoláson, ezzel is biztosítva vendégei számára a körültekintő és részletes tájékoztatást.

A hasonló szolgáltatásokat csoportokba is rendezheti, így látogatói még egyszerűbben megtalálhatják azokat. A rendszerben az újonnan rögzített szolgáltatások aktiválást követően lesznek láthatóak és kiválaszthatóak a foglalói felületen. A szolgáltatásokat a „Szolgáltatások listájában” háromféle színnel jelöljük: zölddel, ha aktív, sárgával, ha inaktív és pirossal, ha lejárt a szolgáltatás érvényessége. A szolgáltatások elnevezése mellett a zöld nyílra kattintva duplikálhatja (ha kismértékben eltérő szolgáltatást kíván létrehozni), törölheti, aktiválhatja, inaktiválhatja, és átmozgathatja őket egy csoportba, illetve a „Részletekre” kattintva megtekintheti és szerkesztheti őket.