Képek

A „Képek” menüpontban a kívánt pontot kiválasztva (pl. „Szobaképek”), a megjelenő képernyő jobb felső sarkában a „Feltöltés” gombra kattintva tudja feltölteni a szálláshely képeit a szobákhoz, a csomagokhoz, a szolgáltatásokhoz, amelyek a foglalói felületen jelennek majd meg.

A „Szobaképekhez” szobatípusonként minimum 1, maximum 5 képet töltsön fel.

„Csomagképek”: csomagokat rögzíthet a rendszerben képek nélkül is (míg szobatípusokat, kiegészítő szolgáltatásokat nem). Ebben a menüpontban akkor töltsön fel képeket a csomagokhoz, amennyiben azokat a foglalói felület nyitóoldalán is meg szeretné jeleníteni kiemelve (bannerként). Több képet is feltölthet, de egy csomaghoz egy képet tud majd beállítani a csomagok menüpontoknál.

A „Szolgáltatás képekhez” szolgáltatásonként minimum 1 kép kötelezően megadandó.

Az egyes fotóknak az alábbi paramétereknek kell megfelelniük:

  • fekvő formátum
  • jpg kiterjesztés
  • min. 800 x 600 pixel
  • max. 2 MB

A feltöltés során lehetősége van megvágni a fotókat az admin felületen. Ha szálláshelyének fotói 2 MB-nál nagyobb méretűek, akkor azokat egy képszerkesztő program segítségével tudja átméretezni.

Használat esetén az Ajánlatküldő, Pre-arrival és Elégedettségmérő modulokhoz kapcsolódó képeket a nevükkel ellátott menükön belül a „Képek” pontokban tudja feltölteni. Az egyes „Képek” menüpontokban a „Segítség” fülnél az ezekhez a modulokhoz tartozó képek pontos minimum mérete is szerepel.

Javasoljuk, hogy jó minőségű, lehetőség szerint professzionális géppel, hivatásos fotós által készített képeket töltsön fel a rendszerbe. A képek minősége nagyban meghatározza leendő vendégei véleményét a szálláshelyről.

Az admin felületen, a belépés után az ablakok jobb felső sarkában látható „Segítség” gombokra kattintva további részletes információkat, tippeket és tanácsokat talál.