Hoteladatok / Szobatípusok

A „Hoteladatok / Szobatípusok” menüben a „Szobák listájánál” a jobb felső sarokban a „Hozzáadás” gombra kattintva lépésről-lépésre megadhatja a szoba elnevezését, kódját, leírását, paramétereit és főképét. A mentés gombbal tudja rögzíteni a bevitt adatokat.

A szobatípusok az admin felületen lévő lista sorrendjében jelennek meg az online foglalói felületen is. Mindenképpen javasolt a szobatípusokat ár szerint emelkedő sorrendbe rendezni, hogy a legkedvezőbb ár kerüljön előre, hiszen a közvetítői oldalakon is a legkedvezőbb ár szerepel az első helyen. A vendég így könnyebben és pontosabban össze tudja hasonlítani az árakat.

Az egyes szobatípusokhoz tartozó „Beállítási lehetőségek” menüben a „Szerkesztés” gombra kattintva nézheti meg a korábban megadott beállításokat, és itt tudja szerkeszteni, módosítani is azokat. Szintén itt tud beállítani a főképen kívül még akár 4 képet is szobatípusonként (a megfelelő kép kiválasztása után a „Kép kijelölése” gombra kattintva), illetve megadni az idegen nyelvi fordításokat is („Név, kód és leírás megadása” ablakban a zászlókra kattintva), amennyiben a foglalási felületük a magyaron kívül más nyelven is elérhető lesz.

Az admin felületen, a belépés után az ablakok jobb felső sarkában látható „Segítség” gombokra kattintva további részletes információkat, tippeket és tanácsokat talál.