Fix csomagok

Az „Árak & Zárás” menüpontban a „Fix árú csomagok” pontnál kedvezményes, bizonyos tartózkodási időre szóló csomagárakat hozhat létre a napi ártól függetlenül. Új csomagár létrehozásához klikkeljen a „Hozzáadás” gombra, és a csomagár varázsló végigvezeti a promóció részleteinek feltöltésén: adja meg a csomag nevét, leírását, foglalási garanciáját, lemondási feltételét, érvényességét, a foglalhatóság dátumát és egyéb beállításokat.

Az új csomagár az összes kötelező adat megadását követően a csomagárak listájába kerül, ahol a „Beállítási lehetőségekre” kattintva megtekintheti a részleteit, duplikálhatja, törölheti és aktiválhatja azt. Amennyiben szeretné, hogy vendégei számára látható és foglalható legyen a foglalói felületen a csomagajánlat, akkor a felvitelt követően aktiválja azt. Hasonlóképp, ha csomagajánlata már nem vagy éppen nem aktuális, úgy törölheti vagy inaktiválhatja azt. A csomagárak listájában a különböző állapotú (aktív, inaktív stb.) csomagok különböző színű jelölést kapnak.

Fix árú csomagjait szerkesztheti a „Beállítási lehetőségek”-ben a „Részletekre” kattintva. A megjelenő ablakok jobb felső sarkában látható „Segítség” gombokra kattintva további információkat talál.

A „Név / alcím / leírás” ablakban a csomag nevét és leírását tudja feltüntetni, illetve idegen nyelvű fordítások is megadhatók. A „Foglalási garancia,” „Lemondási feltétel” és „Foglalhatóság” ablakokban a beállítani kívánt pont kiválasztása után a pipára kattintva tudja véglegesíteni a csomaghoz tartozó kondíciókat, illetve azon belül a színnel jelölt részre kattintva tudja változtatni az értékeket. A további beállítási ablakokban opcionális lehetőségek is szerepelnek, melyeket nem kötelező megadni. A csomaghoz külön felnőtt és gyerek szobaárakat és hosszabbítási árakat tud rögzíteni, a táblázatok segítségével árazása átlátható és könnyen kezelhető lesz. Az utolsó pontban „Banner képet” tud hozzárendelni a csomaghoz, ha szeretné, hogy az adott csomag a foglalói felület nyitó oldalán is megjelenjen a kiemelt ajánlatok között.