Ajánlatküldő modul: első lépések

A „Ajánlatküldő / Képek” menüpontban töltsön fel egy fekvő formátumú (min. 800 x 400 pixeles) képet, ami a vendég felé menő ajánlati email fejlécében fog szerepelni. Válasszon olyan képet, amely tükrözi szálláshelye különlegességét! Amennyiben többféle ajánlati sablont is szeretne a későbbiekben használni (opcionális), úgy többfajta kép is feltölthető pl. célcsoportra: családok, párok, nyugdíjasok stb. vagy szezonalitásra: tél, tavasz, nyár, ősz vonatkozóan.

Az „Ajánlatküldő / Beállítások” menüpontban az „Email kép választása” ablakban válassza ki az ajánlati email fejlécképét az előzőleg feltöltött képekből.

A „Hotel bemutatkozó szöveg” ablakban adja meg a szálláshelyet bemutató szöveget, amely az ajánlati emailben fog megjelenni. Előnyös, ha rövid, ámde lényegre törő a leírás, mely tartalmazza a szálláshely különlegességeit (USP). A bemutatkozást a zászlókra kattintva adja meg idegen nyelveken is. Az ablak jobb felső sarkában található „Segítség” gombra klikkelve további formai és tartalmi kívánalmat és tippet talál. Minden esetben mentse munkáját!

A „Follow-up email szöveg” ablakban a függőben lévő ajánlatkérésekre kiküldött automatikus, illetve manuális utánkövető email szövegét adhatja meg, amely emlékezteti az ajánlatkérő érdeklődőt az ajánlati lehetőségre. Kérjük, itt is adja meg az idegen nyelvi változatokat. Az ablak jobb felső sarkában található „Segítség” gombra kattintva egy általunk ajánlott szöveget talál.

Az „Automatikus follow-up email” ablakban opcionálisan beállíthatja, hogy az eredeti ajánlati email kiküldési időpontjához képest hány nappal később küldje ki a rendszer az automatikus utánkövető emailt. A javasolt és a statisztikák szerint leghatékonyabb beállítás 1 nap. A beállított időszak a mentés után „élesedik”.