RESnWEB Best Practices Workshop a Jankovich Kúria Wellness Hotelben [videó]

Több mint 50 résztvevővel került megrendezésre a zártkörű, kizárólag RESnWEB ügyfeleknek szóló workshopunk márciusban a festői Jankovich Kúria Hotelben, Rácalmáson.

A RESnWEB szakmai vezetője, Gyenes Ákos informatív, ugyanakkor élvezetes előadása délelőtt az új RESnWEB vendégelégedettségi widgetet mutatta be, a vevőelégedettség-mérő még eredményesebb használatához nyújtott praktikus segítséget és a dinamikus árazás témájában kínált újfajta szemléletet.

A résztvevők a napsütéses, koreai ízekkel tarkított könnyed ebéd után az online ajánlatküldő modullal, Google Analitikával és a direkt foglalással kapcsolatos tanácsokat, ötleteket, tapasztalatokat hallgatták meg, segítséget kaptak a RESnWEB online foglalási rendszer még professzionálisabb alkalmazásához és megismerkedhettek a várható fejlesztésekkel.

A kiváló helyszín, a humorral fűszerezett szakértő előadások, a finom ételek és a csodás tavaszi idő különleges alkalommá varázsolta rendezvényünket, mely során a jelenlévők, a visszajelzések alapján amellett, hogy gyakorlatias információkkal gazdagodtak, egy szakmailag inspiráló, kellemes napot is eltöltöttek.

Ezúton is köszönjük Partnereinknek, hogy csatlakoztak hozzánk és az ország legkülönbözőbb pontjairól is eljöttek Rácalmásra. És köszönjük a kedves vendéglátást, a finom ételeket és kávészüneteket, a kiváló helyszínt a Jankovich Kúria Wellness Hotelnek és a Rendezvényközpontnak.

Related Posts