RESnWEB 5.2 – új foglalói felület

Áprilisban színre lépett a jövő technikai és designtrendjeinek megfelelő, új struktúrájú online foglalói felületünk.

Az alábbiakban összefoglaljuk a RESnWEB 5.2 verziójának legfontosabb újdonságait, amely fejlesztéseket természetesen minden partnerünk díjmentesen élvezheti:

  • Új foglalói élmény: könnyebben kezelhető foglalói felület, több vizualitás a vágykeltés fokozására, szoba és szolgáltatásképek nagyobb méretben, modern, responsive design, mely megkönnyíti a mobil eszközökön foglaló vendégek dolgát
  • Informatív naptárfunkció: a szálloda különleges eseményei megjeleníthetőek a foglalói felület naptárjában, felkeltve ezzel a vendégek figyelmét.
  • Áttekinthetőbb kiegészítő szolgáltatások: a vendég számára vonzó kiegészítő szolgáltatásokat / élménycsomagokat kínáló partnerszállodáink statisztikáink szerint akár 10%-kal is tudják növeli a foglalásokból származó árbevételüket a szállásáron felül. Ezt tovább segítendő, a jövőben a szolgáltatásokat témánként lehet csoportosítani (pl. pároknak, családoknak, masszázsok, programok stb.), így könnyebb áttekinthetőséget biztosítunk a vendégek számára.
  • Teltház esetén szállodai szintű zárás egy kattintással. A korábban beállított teltház vagy lezárt szobatípus egy újonnan felvett ár esetében is automatikusan zárva lesz az adott dátumra.
  • Könnyen kezelhető elégedettségmérő kérdőív: modern, responsive design, mobil felületeken egyszerűbben megválaszolható kérdőív.

Az Ön szálláshelye már azonnal foglalható online a saját honlapján?

Ha még nem, akkor csatlakozzon több mint 100 partnerszállodánkhoz!

Related Posts