Gratulálunk partnereinknek a jelentős elismerésekhez!

2016. január 22-én, a Hilton Budapest Szálloda báltermében adták át a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével harmadik alkalommal meghirdetett, az „Év Szállodája” verseny díjait. Az értékelés szempontjai között a szálloda piaci teljesítménye, az innováció, a szolgáltatások minősége, a humánpolitika és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) szerepelt.

Ezúton gratulálunk partnerszállodáinknak, hiszen az Év Szállodája 4* vidéki kategória nyertese a Residence Ózon Conference & Wellness Hotel, míg az innováció az üzemeltetésben kategória első helyezettje a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda lett. Örömünkre szolgál, hogy kiemelkedő innovációs teljesítményükhöz a RESnWEB online szobafoglalási rendszer is hozzájárul.

A másik fontos elismerést maguk a szállodai vendégek “osztották ki”. A trivago.hu szálláskereső weboldal idén először állította fel ranglistáját a magyar szállások között. A leadott vendégértékelések alapján megszületett az ország, illetve az egyes régiók legkedveltebb magyar szálláshelyeinek toplistája.

Gratulálunk a Mala Gardennek, akik a legnépszerűbb hazai szálláshelyek országos listáján az 5. helyet szerezték meg, régiójukban első helyezettként. Gratulálunk a House Beletage országos szinten elért 6. helyezéséhez, és a Centrum Hotel Debrecennek, akik szintén régiójuk élén végeztek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Mala Garden, akik ráadásul a legnépszerűbb vidéki szálloda címét is magukénak tudhatják, a RESnWEB online szobafoglalási rendszer vendégelégedettségmérő modulját is használják, hogy folyamatos visszajelzést kapjanak vendégeiktől szolgáltatásaik minőségének fejlesztéséhez. Ahogy a hírek is mutatják, rendkívül sikeresen…

Related Posts