BookDirect MeetUp 2019: újabb szállodai eszközök a direkt foglalások szolgálatában

Kimagasló közvetlen foglalási statisztikára és nyereségre vágyik? Hogyan segíthetnek ebben a chatbotok és a Google megoldásai? Miért olyan fontos egy korszerű, kipróbált PMS és a rugalmas online fizetési lehetőségek biztosítása? Mit tehetünk a direkt értékesítés megerősítésért online és offline?

A fenti kérdésekre mind választ kaphattak a 2019-ben is elsöprő sikerrel az ország két pontján, Mátraházán, a Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotelben és Siófokon, a Hotel Azúrban**** megrendezett III. BookDirect MeetUp résztvevői.

Gyenes Ákos, a RESnWEB szakmai vezetője csokorba szedte mindazokat az egyszerűen megtehető, ámde produktív lépéseket, amikkel közvetlen foglalásra és lojalitásra szoktathatjuk vendégeinket bármelyik platformon, legyen az telefonon érdeklődő, ajánlatkérő, OTA-n keresgélő, walk-in, corporate vagy visszatérő utazó.

Dencs Gábor, a Bonomi szakembere fellibbentette a fátylat a szakmában még nem annyira elterjedt, de egyre elkerülhetetlenebbé váló chatbotról, amellyel még közvetlenebb kapcsolatot tudunk leendő és meglévő vendégeinkkel kialakítani, és ami emellett olyan marketing eszközökkel láthat el minket, amely folyamatosan növekvő hatékonyságot eredményez.

Előadóink sorában köszönthettük Kühtreiber Ádámot is az Infor képviseletében, aki friss lendülettel nyitotta ki a közönség előtt a felhő alapú, modern PMS rendszer kincsestárát, ahol bepillantást nyerhettünk mindazokba az értékes lehetőségekbe, melyek nagyban megkönnyíthetik szállodás mindennapjainkat és értékesítési döntéseinket, és ami leveszi vállunkról az állandó szoftver upgrade terheit.

A Google ingyenes eszközeinek kiaknázására és a hirdetések okos használatára bátorította a jelenlévőket Erdős Ádám a Google-tól és Győri Alex az Intren-től, melyekkel szállodánk elfoglalhatja méltó helyét a térképen: a Google Maps-en és a szakmai világban is.

A napot dr. Horváth Attila a BIG FISH Payment Gateway gyakorlott pénzügyi szakembere zárta, aki nem csupán az agilis online pénzkezelésről, a jelenlegi és jövőbeni vevői elvárásokról, hanem a témában elengedhetetlen adatvédelemről és szabályozottságról is szót ejtett.

A szállodai szakértők mellett az SOS Gyermekfalvak képviselői is bemutatkoztak rendezvényünkön és különleges szállodai „check-out” partnerprogramjukkal nyertes-nyertes együttműködésre invitálták a résztvevőket.

A fenti témák népszerűségét és aktualitását mi sem mutatja jobban, mint az előadások alatt és végén feltett kérdések és a kiállítóink pultjánál érdeklődő szállodások száma. Köszönjük mindenkinek, hogy jelenlétükkel megtisztelték eseményünket és hozzájárultak a pezsgő szakmai eszmecseréhez!

Ha lemaradt az idei meetupról, de szeretne többet tudni az ott elhangzottakról, akkor kísérje figyelemmel blogunkat, melyben hamarosan részletesebben is áttekintjük, mik azok a praktikák, ötletek, módszerek, melyekkel Ön sem fog alulmaradni a közvetlen-közvetített foglalások versenyében.

A 2019-es BookDirect MeetUp prémium partnerei a Bonomi és az Infor.

Related Posts